Ντόναλντ Τραμπ: Αυτά είναι τα φάρμακα που του χορηγήθηκαν

Μπορεί να θέλει να βγαίνει προς τα έξω δυνατός και ρωμαλέος και να δείχνει ότι έχει νικήσει τον κορωνοιό, η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει όμως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μαρτυρά κάτι διαφορετικό.

Ο πλανητάρχης λαμβάνει μια ειδική φαρμακευτική αγωγή που περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και έχει χορηγηθεί μέχρι στιγμής σε 275 ασθενείς με σοβαρή νόσο.

201005-donald-trump-takes-off-mask-ew-714p_1f4010809daa202e28cdbb2d44564419.nbcnews-fp-760-360.jpg

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτός από την συγκεκριμένη θεραπεία, λαμβάνει και άλλα δύο ευρέως γνωστά φάρμακα την περίοδο της πανδημίας. 

Το πρώτο είναι η Ρεμδεσιβιρη που η χορήγηση της μειώνει το χρόνο διάρκειας της νόσου και η δεξαμεθαζόνη που χορηγείται και για άλλες παθήσεις, οι αρθρίτιδες.

Ο ιατρός του Αμερικανού προέδρου δήλωσε. " Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι καλύτερα και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του, από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να προσέχουμε μην ξανακυλήσει.

 

Μία η βόλτα του με το SUV, μία η δηλώσεις του για τη σοβαρότητα του κορωνοιού και τώρα η αγωγή που λαμβάνει κάνουν τον νυν πρόεδρο της Αμερικής να χάνει έδαφος ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Πηγή: iefimerida .gr

                                                       Επιμέλεια κειμένου: Παυλιδακης Ιωάννης