Η Ειρήνη Καστραντα στη συντροφιά μας !

Στον εθελοντικό σταθμό LA Famiglia web radio, στις 8 Απριλίου, φιλοξενήθηκε η τραγουδιστρια - μουσικός Ειρήνη Καστραντα.

DSC_3703.jpg

Η Ειρήνη γεννήθηκε στις 27/8/1998 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, στην οποία και κατοικούσε μέχρι και πριν από 2 χρόνια, οπότε και ήρθε στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Χρηματοοικονομικης και τραπεζικής διοίκησης, στο οποίο φοιτει ακόμη. Παράλληλα εργάζεται ως τραγουδιστρια σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και του Πειραιά,καθως έχει αποκτήσει πτυχίο Ειδικής Αρμονίας κι έχει επιπλέον εντρυφήσει στη σπουδή δύο λαϊκων οργάνων ,στον τζουρα και τον μπαγλαμά.

DSC_3732.jpg

Το ύφος της μουσικής που αντιπροσωπεύει είναι το έντεχνο - λαϊκό.

DSC_3698.jpg

DSC_3746.jpg

 

Στόχος της αφού τελειώσει τις σπουδές της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τα δύο αντικείμενα σπουδών της. Αγαπάει τη γυμναστική και είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής καθότι πιστεύει στο ρητό "Νους υγιής εν σωματι υγιεί ". Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, οι περισσότεροι συνεργάτες της την χαρακτηριζουν ως σωστή επαγγελματία και πολλά υποσχόμενη λόγω της ιδιαίτερης θέλησης και αγάπης σε αυτό που κάνει.

DSC_3725.jpg

DSC_3657.jpg

Ο Εθελοντικος Σύλλογος La Famiglia-παιδί που αντιπροσωπεύει τον εθελοντισμό και όλα τα μέλη του ευχαριστούνε την Ειρήνη Καστραντα, που παρευρέθηκε στην εκπομπή - την οποία επιμελήθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Σουλιώτης και τα μέλη-παραγωγοί Νικόλαος Σφακιανος και Θανάσης Σάμιος ....

DSC_3777.jpg

DSC_3716.jpg

DSC_3643.jpg

DSC_3546.jpg

DSC_3595.jpg

....καθώς και τους δύο μουσικούς που συνοδεψαν με τις νότες τους, τον Σωτήρη Γκυρτη στο μπουζούκι και το Δαμιανό Μαρινατο στην κιθάρα. 

DSC_3724.jpg

DSC_3538.jpg

DSC_3741-3.jpg

Ευχόμαστε στην Ειρήνη Καστραντα από καρδιάς καλές συνεργασίες.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ......

Επιμέλεια φωτογράφισης: @ Υπαπαντή Σωτηρία

Επιμέλεια άρθρου : Καρυδάκη Νικολέτα