Ο λόγος μας, έγινε πράξη!

Όταν από τα λόγια περνάμε στις πράξεις , χάρη στην δική σας βοήθεια , τότε νιώθουμε διπλά ευλογημένοι.

Ύστερα από την εξαιρετική εκδήλωση στο Αγιονέρι στις 11 Απριλίου καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα αξιοσέβαστο ποσό ,ώστε να βοηθήσουμε 67 οικογένεις. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία MSK και προσωπικά τον Στέφανο Κτιστάκη, τόσο για την οργάνωση της χοροεσπερίδας όσο και για την προσφορά του σκούτερ, για την λαχειοφόρο αγορά μας.Επίσης ευχαριστούμε ολόψυχα τους καλλιτέχνες που εθελοντικά μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Γιάννη Τάσσιο, την Βασιλική Νταντά, τον Χρήστο Πάζη, τον Χάρρυ Ακριτίδη ,την Ελένη Τζαβάρα καθώς και τον Μανώλη Σουρουνάκη.

DSC_4334.jpg

DSC_4335.jpg

DSC_4339.jpg

DSC_4442.jpg

DSC_4446.jpg

Πιο αναλυτικά 19 οικογένειες βοηθήσαμε την Δευτέρα , 22 την Τρίτη και 26 την Τετάρτη. Συμπυκνωμένοι χυμοί ντομάτας, ζυμαρικά, όσπρια ,φρυγανιές, είδη καθημερινής χρήσης που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό όπως :αλεύρι ,ζάχαρη, ξύδι , συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού , μπισκότα μαρμελάδες...Είναι κάποιοι από τα προϊόντα που αγοράσαμε προκειμένου να τα προσφέρουμε στις οικογένειές μας ,που τα χρειάζονται!

DSC_4448.jpg

DSC_4450.jpg

DSC_4445.jpg

DSC_4353.jpg

DSC_4416.jpg

DSC_4441.jpg

DSC_4351.jpg

DSC_4348.jpg

DSC_4344.jpg

DSC_4343.jpg

DSC_4352.jpg

DSC_4341.jpg

Οι χορηγοί επικοινωνίας μας σε όλη αυτή τη διοργάνωση ήταν η MSK & το pure energy drink. Υποστηρικτές μας σε κάθε προσπάθειά μας, είναι τα μαγαζιά La RED dream στη Νίκαια ,το Bodega στην Πετρούπολη, το Like cafe club και το 63 cafe raki bar.

Χωρίς όμως και τη δική σας ανταπόκριση δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά....

Στον εθελοντισμό είμαστε όλοι ένα και ειδικά αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα, οφείλουμε να σκεφτόμαστε όλοι και τον πλησίον μας.

Εάν θές και εσύ να γίνεις εθελοντής και να συνεισφέρεις στο έργο μας, η αγκαλιά του Λα Φαμίλια Παιδί , είναι ανοιχτή για εσένα.... Σε περιμένουμε! 

Επιμέλεια:  Καρυδάκη Νικολέτα

Επιμέλεια φωτογράφισης: @Υπαπαντή Σωτηρία