Επιχείρηση της αστυνομίας σε σπίτι στη Γέρα Λέσβου

Στην ανακάλυψη ενός σπιτιού, άντρου παρανομίας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία σήμερα στην περιοχή της Γέρας στη Λέσβο. Οι αρχές προχώρησαν σε αιφνιδιαστική έρευνα σε οικία στην περιοχή μετά από καταγγελίες ανθρώπων, για την παράνομη δράση του ιδιοκτήτη.

Τα ευρήματα της εφόδου σοκάρουν. Στο χώρο βρέθηκαν, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους περίπου δύο κιλών, 19 μίσχους από χασισόδεντρα ύψους 1,5 ως 2 μέτρων, ηρωίνη βάρους 255 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

astynomia.jpg

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού-εργαστηρίου φαίνεται να είχε σκοπό να πουλήσει αρκετή από την ποσότητα των ναρκωτικών σε χρήστες στη Λέσβο και σε άλλες περιοχές, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθέντας δράστης, συμμετείχε και σε άλλες παράνομες ενέργειες, μιας και στο σπίτι του βρέθηκαν 14 κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, μία καραμπίνα, 39 φυσίγγια, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, ένας εκκενωτής taser, 26 κροτίδες και 600 ευρώ.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και αντιμετωπίζει κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του νόμου περί πυροτεχνίας.

Πηγή: protothema.gr

                                                                              Επιμέλεια Κειμένου: Παυλιδάκης Ιωάννης