Γιατί έστειλε εξώδικο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το STAR ;

 

cfa93aeebf684bf340dc98f5a73cad90590e818b.743.474.70d8a66c7b7a04f2897326a734652d99c3328944.jpg

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις ΑΝΤ1 και Star, καθώς τα δύο κανάλια μάχονται καθημερινά για να «χτυπήσουν» υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθεί ο ALPHA και το Star, που επιμένουν να μην παίζουν προγράμματα άλλων καναλιών στις εκπομπές τους, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον ΑΝΤ1 και το OPEN που κατάφεραν να προκαλέσουν πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του Star με τα συνεχή spoilers για το GNTM 3!


Σύμφωνα λοιπόν με την Τίνα Μεσσαροπούλου, το κανάλι προειδοποίησε τα αντίπαλα στρατόπεδα (ΑΝΤ1 – OPEN) για τις εκπομπές «Πρωινό» και «Ευτυχείτε» που έβγαζαν συνεχώς spoilers για το ριάλιτι μοντέλων, με αποτέλεσμα το Star να θεωρεί πως χάνει μερίδιο της τηλεθέασης καθώς το κοινό δεν έχει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον να δει τι θα συμβεί.

Και ενώ η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει εδώ και δύο εβδομάδες σταματήσει τα spoilers, δεν συνέβη το ίδιο και με τη Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα το Star να στέλνει εξώδικο την προηγούμενη εβδομάδα στον ΑΝΤ1 απαγορεύοντας του ρητά να «προδώσει» τις εξελίξεις του παιχνιδιού.


Όπως πολλοί παρατήρησαν, δεν υπήρξε spoiler σχετικά με την αποχώρηση της Τρίτης, κάτι που έφερε ακόμα υψηλότερα νούμερα στο Star. Οι σχέσεις των δύο καναλιών, πάντως, είναι ύστερα από αυτό σε τεντωμένο σχοινί. Να υπενθυμίσουμε πως και πέρυσι είχε γίνει σάλος με το spoiler της Φαίης Σκορδά για το νικητή του MasterChef, ενός project που επίσης ανήκει στο STAR!

 

Πηγή:https://www.newspistol.gr/

Δημοσίευση άρθρου:Δήμητρα Δουρδούρη