Η ενέργειά του, δύναμή μας! "Pure"

Ο εθελοντικός σύλλογος La Famiglia Παιδί, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Pure Crystal Energy Drink Greece για την τεράστια προσφορά της , στο έργο μας. Ένα έργο αρκετά δύσκολο μα όχι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχουν υποστηρικτές , σαν την συγκεκριμένη εταιρεία. Είμαστε περήφανοι όταν γνωρίζουμε πως στο πλευρό μας στέκονται , τέτοιοι άνθρωποι με τη συγκεκριμένη εμπειρία στον χώρο, πανέτοιμοι να μας βοηθήσουν και να είναι στο πλευρό μας, όποτε τους χρειαζόμαστε.

 

received_544026542792796.jpeg

Εσείς αλήθεια γνωρίζετε τι ακριβώς είναι το ενεργειακό ποτό και από τι δημιουργείται? Αρχικά, η καλύτερη απόδοση για τον οργανισμό μας, προέρχεται από το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυτικά συμπληρώματα, δηλαδή τα βασικά συστατικά του ενεργειακού ποτού Pure. 87,7% μεταλλικό νερό Για την εμφιάλωση χρησιμοποιούμε μεταλλικό νερό από το ηφαιστειακό Eifel. MONO 10,8% ακατέργαστη ζάχαρη. Η ζάχαρη είναι ο ταχύτερος φορέας για να πάρει την απαραίτητη ενέργεια ο οργανισμός μας. 100% Vegan Το ενεργειακό μας ποτό είναι απαλλαγμένο από όλα τα ζωικά πρόσθετα και τη ζελατίνη. Bιταμίνες Β Αυτές οι βιταμίνες διεγείρουν τον ενεργειακό μεταβολισμό καθώς και την ψυχική μας απόδοση και ελαχιστοποιούν την κούραση.

received_691974494587860.jpeg

Με αφορμή το καλοκαίρι σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και τα πιο δροσιστικά και νόστιμα κοκτέιλς, Pure Fizz, Pure Royal, It`s PUREtime...

Για να τα δημιουργήσεις μόνος σου επισκέψου το site www.pure-drink.com....

Καλή σας απόλαυση !

Επιμέλεια: Καρυδάκη Νικολέτα