Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ LA FAMIGLIA RADIO

DSC_8895.jpg

O αγαπημένος μας Νεκτάριος Σφυράκης στο LA FAMIGLIA RADIO με πολύ 90ίλα , αποδέχθηκε την πρόσκληση μας χωρίς δισταγμό , μεγάλη μας τιμή .

Συζητήσαμε και είπαμε πολλά , αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι η φιλία μας μεγάλωσε λόγω του εθελοντικού μας έργου και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα είναι δίπλα μας. 

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου ο Νεκτάριος Σφυράκης επισκέφθηκε το εθελοντικό ραδιόφωνο La Famiglia για μία... φιλική συζήτηση! Τα κορίτσια Φωτεινή Τζιώτη και Παρθενόπη Κτιστάκη μαζί με τον πρόεδρο του σταθμού Σπύρο Σουλιώτη, φιλοξένησαν για 2 ώρες τον τραγουδιστή συζητώντας για την πορεία του στον χώρο της μουσικής. Ο Νεκτάριος Σφυράκης ξεκίνησε την πορεία του μέσα από μία μπάντα που είχε με τους φίλους του στα εφηβικά του χρόνια ενώ λίγα χρόνια αργότερα εμφανιζόταν σε διάφορα μαγαζιά. Η πρώτη του μεγάλη συνεργασία ήταν στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη ενώ τα επόμενα χρόνια ο τραγουδιστής ταξίδεψε σε χώρες του εξωτερικού γνωρίζοντας άλλες κουλτούρες και νέα μουσική ακούσματα. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του όπως "Μου το 'πανε Σκέψου καλά, Θα έρχομαι κρυφά τις νύχτες" εντάσσονται στη χρυσή δεκαετία των 90s!

Τα χρόνια που ακολούθησαν ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εργάζεται ως χρηματιστής και παράλληλα να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά. Τον τελευταίο καιρό, ο Νεκτάριος Σφυράκης παρουσιάζει «…90tila και κάτι…» σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα show γεμάτο με αγαπημένες επιτυχίες των 90s παρέα με τον guitar serial killer Κώστα Καρακώστα. Μιμήσεις, ταχυδακτυλουργικά και πολλή μουσική είναι όσα συμβαίνουν σε κάθε βραδιά «…90tila και κάτι…»! Ο εθελοντικός σύλλογος La Famiglia ευχαριστεί τον Νεκτάριο Σφυράκη για την παρουσία του στο ραδιόφωνο και του εύχεται να έχει ένα υπέροχο καλοκαίρι με πολλή...«…90tila και κάτι…»!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ