Φονικό στον Άγιο Σώστη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες- Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του επεισοδίου που 'ελαβε χώρα χτες στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Αγίου Σώστη. Το περιστατικό έγινε συγκεκριμένα στην οδό Δημοκρέοντος στο Νέο Κόσμο. Ένας πατέρας με το γιο του βρίσκονταν μέσα σε μία καφετέρια όταν ο δράστης εισέβαλε μέσα στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί.

Το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής με την καφετέρια να βρίσκεται σε απόσταση μερικών μέτρων από παιδική χαρά που εκείνη την ώρα έπαιζαν παιδιά με τους γονείς τους. Δεν είναι η πρώτη φορά την τελευταία περίοδο που πυροβολισμοί πέφτουν στην χώρα μας σε ώρα αιχμής σε σημείο που υπάρχουν κάτοικοι που κινδυνεύουν να χτυπήσουν από αδέσποτα πυρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ΕΛΑΣ ψάχνει τις επαφές των δύο αντρών και θεωρεί πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά προσωπικούς ή οικονομικούς λόγους. Οι δράστες αφού ολοκλήρωσαν το ''έργο'' τους τράπηκαν σε φυγή με σκούρο αυτοκίνητο. Η αστυνομία έχει στήσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση των δραστών που φαίνεται πως είναι πάνω από τρεις.

Πηγή: iefimerida.gr

  Δημοσίευση: Παυλιδάκης Ιωάννης