Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Νοεμβρίου.

αρχείο λήψης.jpg

 

Καθιερώθηκε το 2000 με πρωτοβουλία του Παγκοσμίου Κινήματος Καλοσύνης (World Kindness Movement), που συσπειρώνει εθνικές μη κυβερνητικές οργανώσεις – μέλη του Κινήματος.

Η καλοσύνη είναι ένα θεμελιώδες μέγεθος της ανθρώπινης κατάστασης, που γεφυρώνει τις διαφορές φυλής, φύλου, θρησκείας και πολιτικής.

Κύριος σκοπός αυτής της μέρας είναι να προαγάγει την καλή θέληση και την ευγένεια σε μια ευρεία κοινότητα, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ας μην ξεχνάμε πως η καλοσύνη αποτελεί θεμελιώδη αρετή του ανθρώπινου χαρακτήρα, καθώς δύναται να γεφυρώσει διαφορές φυλής, φύλου, θρησκείας και πολιτικής. Σήμερα λοιπόν, ας τιμήσουμε την ημέρα κάνοντας μια μικρή πράξη.

 

Εσύ Έκανες Μια Καλή Πράξη ;

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα αρχίζουν να βγαίνουν οι λίστες από τα συρτάρια οι λίστες για τον Άγιο Βασίλη, μια ερώτηση Τριγυρίζει στο μυαλό μας;

Πόσο Καλό παιδί Ήμασταν;

Πόσο κάλος ήσουν Άραγε χθες ή Προχθές

Πόσο καλός είσαι Σήμερα

Σήμερα θα πρέπει να αγχωθείς λίγο παραπάνω

 

Βλέπεις Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Νοεμβρίου.

Όμοια με Προσκοπακια οφείλουμε να δείξουμε στον κόσμο το καλό μας Πρόσωπο το Ευγενικό το Τρυφερό το γεμάτο κατανόηση και συμπόνια.

Πρέπει να νοιαστούμε για τον Φίλο τον περαστικό τον Άστεγο Τον οποίο τέλος Πάντων έχει Ανάγκη .μόλις δεις αυτόν τον Άνθρωπο που εσύ βοήθησες να χαμογελάει είναι η Μεγαλύτερη Ικανοποίηση.

Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε μια Παγκόσμια Ημέρα για να Βοηθήσουμε ένα Συνάνθρωπο μας που έχει την ανάγκη μας.

Κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε το κεφάλι μας να σκέφτεται Πως δεν είμαστε μονοί πως υπάρχουν και άνθρωποι που αξίζουν το χαμόγελο την Καλοσύνη το ενδιαφέρον μας την Καλή μας Πράξη

Είναι ζήτημα Κοινωνικής παιδείας αγωγής και Χαρακτήρα

Είναι ζήτημα ΠΟΛΥΤΙΣΜΟΥ. Πρώτα του Δικού μας και μετά των Άλλων

Σκέψου πόσα καλά θα μπορούσες να κάνεις σε βάθος Χρόνου.

Πόσους ανθρώπους πόσες Οικογένειες θα μπορούσες να βοηθήσεις πόσο θα μπορούσες να ομορφύνεις το Γύρω σου τον κόσμο που ζεις.

Πριν Λοιπόν Γκρινιάζεις για το πώς έχει καταντήσει ο Κόσμος μας ,πριν κινδυνολογήσεις για το τι θα Κληροδοτήσουμε στην επόμενη Γενιά Σκέψου πόσο διαφορετικός θα ήταν ο Κόσμος αν δεν αλλοιωνόσουνα στις δικαιολογίες του τύπου είμαι ένας τι μπορώ να αλλάξω ….

Πολλές μονάδες μαζί κάνουν ένα Αδιάσπαστο Σύνολο..

Εμείς η οικογένεια του Εθελοντικού Συλλόγου La Famiglia Παιδί είμαστε ένα Αδιάσπαστο Σύνολο και σε Καλούμε να Έρθεις Στην Παρέα μας να μας Βοηθήσεις ,,,,Φέρνοντας μας Τρόφιμα για Συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη σίτισης Ρούχα μιας που είμαστε στο Φθινόπωρο και κάποιοι έχουν ανάγκη …..

Θα μας Βρεις Καυκάσου 25 Στον Κορυδαλλό

 

αρχείο λήψης (1).png