Κακαβαλάδης Νικόλας

 

Γεννημένος στην Καβάλα και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη,από πολύ μικρή ηλικία τον κέρδισε η καλυτεχνική του πλευρά. Στα 18 του τελείωνοντας το Τεχνικό Λύκειο με ειδικότητα της κομμωτικής, του ήρθε η πρόταση για μια συμμετοχή σε τανία μικρού μήκους όπου παίχτηκε σε πολλούς θερινούς κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης. Μέχρι τα 24 του το καλλιτεχνικό του στοιχείο το έβγαζε στην κομμωτική στην μουσική ως dj σε πάρτυ φίλων  γνωστών του και με μία μίνι συμμετοχή σε γνωστό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης παράλληλα και με άλλες δουλείες.

Στα 26 του κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό και κουβαλόντας μια φωτογραφική μηχανή τσέπης, κατάλαβε οτι ήταν αυτό που του άρεσε να κάνει απο μικρός και για κάποιο λόγο το είχε αφήσει στην άκρη. Γυρίζοντας άρχισε τα σεμινάρια και τελείωσε ένα ΙΙΕΚ με ειδικότητα στην φωτογραφία. Παράλληλα με όλα αυτά μέχρι να τα τελείωσει την σχολή του και τα σεμινάρια, ξεκίνησε να καλύπτει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που γινόντουσαν στην Θεσσαλονίκη  διάφορα άλλα events να κάνει διάφορα πορτρέτα και να καλύπτει αγώνες σε διάφορα αθλήματα μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε εκθέσης φωτογραφίας.

Ταυτόχρονα ένα απο τα πράματα που του αρέσουν είναι να δείχνει την αγάπη του για το περιβάλλον και να το φροντίζει όπως μπορεί διοργανώνοντας διάφορες περιβαλλοντικές δραστηριότητες όπως ο καθαρισμός του Σέιχ Σου .

 

FB PAGE: https://www.facebook.com/Photo-Art-Kakavaladis-Nikolas-1592630607434109

kakavalantis.jpg