Ελένη Αποστολάτου

Η Ελένη Αποστολάτου αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική, τη ζωγραφική και τον κινηματογράφο, ενώ δηλώνει λάτρης της έρευνας σε ό,τι κατά καιρούς τη γεμίζει περιέργεια, ψάχνοντας για απαντήσεις. Ασχολείται με τη συγγραφή από τον Αύγουστο του 2017.

Απολαμβάνει να βυθίζεται στους κόσμους που δημιουργεί η φαντασία της, αποτυπώνοντάς τες πότε στο χαρτί και πότε στην οθόνη του υπολογιστή. Κατά καιρούς, καταγράφει πολλές από τις σκέψεις της μέσα από διηγήματα, ποιήματα και άρθρα.

Το πρώτο της μυθιστόρημα '' Crystals: Το σπίτι στη λίμνη'', ανήκει στην κατηγορία του μεταφυσικού και ξεκίνησε να δημοσιεύεται τον Μάρτιο του 2019 στο wattpad, μια εφαρμογή μέσω της οποίας μειώνονται οι αποστάσεις ανάμεσα στους συγγραφείς και τους αναγνώστες τους.

Έκτοτε, ακολούθησε το δεύτερο μέρος του βιβλίου της: '' Crystals: Δεσμοί αίματος'', και η μέχρι σήμερα συνεργασία της με την παιδική της φίλη, Ελευθερία Μαυρίδου, συγγγράφοντας πολλές ιστορίες που χαρακτηρίζονται από ίντριγκες, χιούμορ, ερωτισμό αλλά και συνεχόμενες ανατροπές προσκαλώντας όποιον ψάχνει να διαβάσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, να νιώσει την τρέλα τους!